بیمار دیابتی با درد در پشت باید با توجه به بیماری های کلیه پرداخت

بیمار دیابتی با درد در پشت باید با توجه به بیماری های کلیه پرداخت

بیمار دیابت با درد در پشت باید با توجه به بیماری های کلیه پرداخت، که ممکن است نشان دهد بیماری شما رفتن به نارسایی کلیه است. سپس به عنوان یک دیابتی چگونه می تواند به شما می دانید که آیا شما به بیماری کلیوی کردم یا نه؟

با توجه به پژوهش، دیابت تبدیل شده است شماره یک بیماری که می تواند به بیماری های کلیوی منجر شود، بنابراین اگر شما یک مبتلا به دیابت هستید، شما باید توجه ویژه ای به آن پرداخت. CKD است در ابتدا بدون علائم خاص و به طور کلی تنها به عنوان یک افزایش در کراتینین سرم و یا پروتئین در ادرار قابل تشخیص است. به عنوان عملکرد کلیه را کاهش می دهد، علائم بیماری را بیش رخ خواهد داد. در زیر علائم شایع بیماری کلیوی، به این امید که آنها می توانند به شما کمک کند تا بدانند بیماری خود را به خوبی.

تغییرهای ادرار: ادرار کف آلود، ادرار خون، ادرار بی رنگ، ادرار کردن مکرر در شب، کاهش برون ده ادرار و آنوری.

خستگی یا خستگی

تجمع آب / تورم / ادم

فشار خون بالا

درد کمر

مشکلات گوارشی: بی اشتهایی، تهوع یا استفراغ

سرگیجه

خارش پوست

برای افراد مختلف علائم متفاوتی را بروز، بنابراین اگر شما می خواهید بدانید که آیا شما به بیماری کلیوی کردم یا نه، شما باید به دکتر خود مراجعه کنید و یا چت با دکتر آنلاین ما به طور مستقیم، هر دو آنها می تواند به شما مشاوره خوب به من بدهید.

اگر شما هر گونه سوال در درمان بیماری کلیوی ناشی از دیابت و یا می خواهید به دانستن اطلاعات بیشتر در مورد بیماری مزمن کلیه، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا دکتر ما در واتساپ / وایبر به طور مستقیم مشورت، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد تا شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

ما واتساپ / وایبر: +8618633865632

تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 خرداد 1394 | نظرات ()